Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2015

Неділя, 25 жовтня 2015, 10:56

На вул. В. Великого у Львові зафіксували нестачу бюлетенів

вибори 2015

У виборчій дільниці на вул. Володимира Великого, 12 члени комісії, після повторного перерахунку виборчих бланків, виявили необліковані бюлетені.

Про це повідомила прес-служба "Громадського руху "Народний контроль".

На дільниці № 462062 спостерігачі побачили надірваний пакет, а після повторного перерахунку бланків було виявлено необліковані бюлетені.

«У нас сьогодні зранку спостерігачі наполягли на перерахунку голосів. Бо було пошкоджено пакет у якому знаходяться бюлетені. Ми запаковували бюлетені у грошовий сейф, котрий дуже маленький. Він не пристосований під їх зберігання тому, коли витягували, то пошкоджувалося упакування», – заявила голова ДВК Ольга Чуба.

Спочатку членами ДВК було зафіксовано нестачу у 150 бюлетенів. Втім, після повторного перерахунку стало зрозуміло, що виборчих бланків є на декілька сотень більше аніж зафіксовано у акті розбіжностей, складеному виборчою комісією 23 жовтня.

У зв’язку з цим голосування на даній виборчій дільниці відкрилося із запізненням у 30 хв.

Нагадаємо, 25 жовтня всі 305 виборчих дільниць міста відкрилися і працюють.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.