Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

яворівщина

gk.if.ua

Неділя, 25 жовтня 2015, 14:54

На Яворівщині голосують у бюлетенях з помилкою

яворівщина

У селі Вороблячин Яворівського району у бюлетенях з неправильно зазначеним номером дільниці проголосувало 22 виборці.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив голова Яроворівської районної державної адміністрації Орест Грип, інформація про зрив виборів на виборчій дільниці №461672 у селі Вороблячин Яворівського району не відповідає дійсності.

"Сьогодні у ЗМІ з’явилась інформація про те, що у селі Вороблячин вибори до районної ради не проводяться через помилку в надрукованих бюлетенях. Це не так. Рівно о 8:00  виборчу дільницю відкрили для голосування і дільнична виборча комісія розпочала свою роботу. Станом на 12:00 неділі на дільниці уже проголосувало 22 виборці із 442 зареєстрованих у списку", – заявив Орест Грип.

За його словами помилки у бюлетенях були: напередодні виборів бюлетені до районної ради передруковували, оскільки виявили помилку в імені кандидата. Втім, у нових бюлетенях знову виявлено помилку – вказано неправильний номер дільниці.

Проте дільнична виборча комісія прийняла постанову №6 від 25 жовтня 2015 року, якою визнала помилку в бюлетенях технічною, а виборчі бюлетені для голосування до районної ради дійсними.

Нагадаємо, сьогодні вранці в с. Вороблячин Яворівського району в бюлетенях для виборів до районної ради виявлено помилку – неправильно зазначений номер дільниці. Було повідомлено про те, що вибори кандидатів до райради не відбуваються.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.