Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 26 жовтня 2015, 13:48

Львівські «Кажани» вийшли у другий етап Кубку України з волейболу

ВК «Барком-Кажани»

Львівська волейбольна команда «Барком-Кажани» перемогла всіх своїх суперників та вийшла у другий тур Кубку України.

Про це Варіантам повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, в усіх трьох поєдинках «Кажани» лідирували над суперником і добивалися перемоги у кожній з партій. Лише у другому поєдинку, коли «Кажани» зустрічалися з «Вінницею», суперник зумів нав’язати галичанам справжню боротьбу у першому сеті.

Що цікаво, гравці «Вінниці» навіть мали два сет-боли при рахунку 24:22 на свою користь, однак вдалі заміни від Яна Суха зуміли переврнути усе в другу сторону – 26:24 на користь «Кажанів». У другій та третій партії боротьби уже не вийшло – львів’яни спокійно на класі довели матч до логічної перемоги.

У матчах з «Барком-Кажани-2» та «Родничком-Колосом» з Новоселиці, що у Чернівецькій області команда Яна Суха легко перемогла двічі по 3:0.

Другою командою з львівської групи, яка вийшла до другого етапу Кубку України, став ВК «Вінниця». Клуб з Суперліги, хоч і в «суху» програв «Кажанам», зате впевнено обіграв «Кажани-2» та «Родничок-Колос».

Також до другого етапу Кубку України не змогли пробитися дві команди з Суперліги – «Юракадемія» (Харків) та «Фаворит» (Лубни).

Нагадаємо, ВК «Кажани» у Дніпропетровську двічі переміг місцевий клуб «Дніпро».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.