Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Сихів

П'ятниця, 30 жовтня 2015, 12:35

Проспект Червоної Калини у Львові перекриють для ремонту

Сихів

Сьогодні з 13:00 год. для асфальтування закриють одну смугу проспекту Червоної Калини.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міськради, сьогодні з 13:00 год, у зв’язку з влаштуванням асфальтного покриття, для проїзду транспорту закриють одну смугу пр.Червоної Калини на ділянці від ТЦ «Шувар» до ТЦ «ВАМ».

«Для проїзду транспорту буде закрита права сторона проспекту у напрямку з центру міста. На іншій стороні дороги буде організований реверсний рух. Роботи планують закінчити до 10 листопада», – зазначив представник компанії «Онур» Борис Вільгуцький.

Зазначимо, на Сихові ремонтують вул. Сихівську. З 1 вересня – рух транспорту наразі  здійснюється в односторонньому режимі. Орієнтовний термін завершення робіт – 10 жовтня. Виконавець – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл». Вартість будівельних робіт складатиме понад 23 млн. грн.

Заплановані обсяги робіт: влаштування дорожнього покриття з асфальту – 17251 м2; ремонт бічних проїздів – 1827 м2; ремонт технічних тротуарів  – 1045 м2; заміна переходів водопроводу через дорогу – 3 шт; заміна дощоприймачів – 20 шт; ремонт світлофора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.