Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

АТО

Понеділок, 2 листопада 2015, 13:43

В Україні стартувала осіння призовна кампанія

АТО

В Україні розпочався осінній призов, перенесений Петром Порошенко через вибори.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Відтак, 2 листопада розпочався осінній призов, на службу планують призвати 11000 тисяч чоловік у віці від 20 до 27 років.

Раніше Президент України Петро Порошенко через вибори своїм указом переніс призовну кампанію на листопад.

Нагадаємо, у жовтні уряд затвердив чисельність громадян України, що підлягають призову на строкову військову службу.

"Міністерству оборони, Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту перерахувати до 5 жовтня 2015 р. кошти на рахунки обласних, Київського міського військових комісаріатів в обсязі, затвердженому цим розпорядженням. Міністерству внутрішніх справ, Державній спеціальній службі транспорту перерахувати до 5 жовтня 2015 кошти Міністерству оборони за перевезення та харчування громадян України, призваних на строкову військову службу до Національної гвардії та Державної спеціальної служби транспорту, в сумі 983400 грн і 157 344 грн відповідно", – йдеться в документі.

Зокрема, до Збройних сил України буде направлено 5 тисяч 206 громадян, до Нацгвардії – 5 тис., а до Держспецтрансслужби – 800 осіб.

Нагадаємо, на Львівщині підлягають призову 620 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.