Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

нарколабораторія

mvs.gov.ua

Понеділок, 2 листопада 2015, 14:01

У Стрию працювала підпільна нарколабораторія

нарколабораторія

У квартирі мешканця Стрия правоохоронці виявили хімічне обладнання, за допомогою яких він виготовляв амфетамін.

Про це повідомила прес-служба Головного управління МВС України у Львівській області.

Сьогодні, 2 листопада, працівники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України у Львівській області виявили підпільну нарколабораторію, у якій виготовляли амфетамін.

Лабораторія була розташована у квартирі одного з багатоквартирних будинків у Стрию. Під час санкціоновано обшуку, працівники міліції виявили та вилучили хімічне обладнання, препарати та реагенти, за допомогою яких чоловік виготовляв психотропну речовину, а також готовий амфетамін.

"Цей чоловік мав спеціальні знання та навички, добре розумівся на хімічних процесах, а також мав спеціальне обладнання, за допомогою якого виготовляв наркотик. В подальшому він збував готовий амфетамін для розповсюдження на території Львівської області. Сам він, до речі, теж вживав виготовлений продукт", –зазначив начальник управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Білоус.

Наразі вирішується питання про правову кваліфікацію злочину згідно норм Кримінального кодексу України та проводяться слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.