Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська ОДА

Понеділок, 2 листопада 2015, 17:44

Кількість працівників Львівської ОДА скоротять до 648 осіб

Львівська ОДА

У Львівській облдержадміністрації працюватиме 648 осіб та буде 12 структурних підрозділів.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 679/0/5-15 від 30 жовтня 2015 року.

30 жовтня Синютка погодив зміни до структури Львівської облдержадміністрації. Усього в установі працюватиме 648 осіб, найбільше – у апараті обласної державної адміністрації (86 працівників), а найменше – в службі у справах дітей (12 працівників).

Загалом працюватимуть такі підрозділи: керівництво, патронатна служба, юридичне управління, відділ правового забезпечення, відділ претензійно-позовної і договірної роботи, адміністративне управління, відділ електронного урядування, відділ діловодства та документообігу (з сектором звернень громадян у складі відділу), відділ забезпечення діяльності керівництва, відділ організаційної роботи та контролю (з сектором контролю у складі відділу), відділ кадрової роботи та нагород, відділ фінансового забезпечення та внутрішнього аудиту, відділ адміністрування Державного реєстру виборців, відділ взаємодії з правоохоронними органами, запобігання корупції та оборонної роботи, сектор мобілізаційної роботи та сектор з питань режимно-секретної роботи.

Також ліквідують у зв'язку із реорганізацією: департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості; департамент міжнародного співробітництва та туризму; департамент розвитку інфраструктури, дорожнього господарства та паливно-енергетичного комплексу; управління архітектури, містобудування та інфраструктурних проектів; відділ охорони культурної спадщини та культурних цінностей; департамент інформаційних технологій та господарського обслуговування; департамент житлово-комунального господарства; управління молоді та спорту; департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю.

Натомість буде створено департамент паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження, який займатиметься питаннями, починаючи від планування і до контролю впровадження ененергоощадних заходів. А також новий департамент архітектури та розвитку містобудування, метою якого буде територіальний розвиток.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.