Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

новобудови на вул. Мечникова

eko-dim.com

Вівторок, 3 листопада 2015, 12:39

На вул. Мечникова у Львові збудують житло для військових

новобудови на вул. Мечникова

На земельній ділянці на вул. Мечникова, 16 передали планують побудувати багатоповерхівку для працівників військової прокуратури.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки № 683/0/5-15 від 2 листопада 2015 року.

Львівська облдержадміністрація надала дозвіл вилучити з постійного користування КЕВ Львова земельну ділянку площею 0,7208 га, розташовану на вул. Мечникова, 16 та передати її у власність військової прокуратури.

«Затвердити військовій прокуратурі Західного регіону України проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,7208 га для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, розташованої по вул. Мечникова, 16 міста Львова», – йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, у серпні Львівська облдержадміністрація виділила понад 2 млн грн на купівлю житла для 5 військових, які постраджали під час проведення АТО, а у жовтні для будівництва житла для військовослужбовців у комунальну власність передали три земельні ділянки військових містечок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.