Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Варіанти.net

Вівторок, 10 липня 2012, 13:31

Мешканці будинку на вул. С.Стрільців попереджали комунальні служби про можливість трагедії

Мешканці будинку на вул. С.Стрільців, 8, у Львові, в якому сьогодні ставля обвал перекриття, в наслідок чого загинуло дві людини, протягом кількох тижнів зверталися до комунальних служб із проханням проконтролювати ремонтні роботи, які проводились в квартирі.

Одна з мешканок розповіла: «Квартиру купила якась молодіжна організація, на четвертому поверсі, зробили тут офіс. У нас будинок і так не дуже міцний, а до тієї квартири ходить постійно по 30-40 людей по тих дерев'яних сходах. Все тріщить, ламається. Ми ходили в різні установи, і в ЖЕК, щоби заборонили таку кількість людей тримати на 4-му поверсі. Ми просили їх взяти квартиру на 1-му поверсі. Ніяк не реагували, але 2 тижні тому вони нам сказали, що купили інше приміщення і теж на 4-му поверсі, але в іншому районі. Там вони вже роблять ремонт і квартиру в нашому будинку продаватимуть. Оскільки ніхто не хоче купити її в такому стані, в якому вона є, бо не було побілки, але в загальному все було добре: міцні стіни, перегородок багато, бо попередній власник відгороджував собі кухню, ванну окрему. Пару днів тому почали робити ремонти для того, щоби покращити вигляд зовнішній і продати. Але ми побачили, що вони виносять цегли дуже багато, що то ненормальним здалося. Одна з сусідок пішла в ЖЕК бити тривогу, ходила до мешканців ремонтованої квартири. Сьогодні з ЖЕКу обіцяли прийти, але вже запізно, бо стався обвал стелі. Люди ще під завалами. То організація, де було багато іноземців, і після обвалу багато з них кудись повтікало, деякі ще тут сидять.

Нагадаємо, сьогодні у Львові, на вул. Січових Стрільців, приблизно о 12.30 стався обвал перекриття на четвертому поверсі житлового будинку, внаслідок чого загинуло двоє осіб: громадянин США та українка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.