Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вибори 2015

Понеділок, 16 листопада 2015, 12:44

На виборах у Львові зафіксовано п'ять порушень

вибори 2015

Другий тур виборів на Львівщині пройшов без грубих порушень громадського порядку: зафіксовано п’ять звернень про порушення виборчого законодавства.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, у двох випадках, у Личаківському та Сихівському районах Львова, йшлось про пошкодження виборчих бюлетенів.

У Яворівському та Личаківському районах були перешкоджання у роботі комісії та перешкоджання у здійсненні волевиявлення (мешканка не знайшла свого прізвища у списках виборців). Ще одне повідомлення про порушення виборчого законодавства надійшло з Личаківського району – на одній з виборчих дільниць зі стола пропали чотири бюлетені.

Наразі усі повідомлення внесені до журналу єдиного обліку, за усіма проводяться перевірки. Грубих порушень громадського порядку під час голосування на Львівщині не виявлено.

Нагадаємо, 15 листопада міністр внутрішніх справ Арсен Аваков натякав на можливість терактів у Львові. Також вранці виборчого дня штаб "Самопомочі" централізовано розвіз на виборчі дільниці Львова камери для здійснення відеофіксації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.