Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Загарія

Середа, 18 листопада 2015, 12:20

Поліція затримала учасницю жорстокої різанини у центрі Львові

Дмитро Загарія

Львівська поліція встановила особи учасників двох бійок на проспекті Свободи, у результаті яких загинув студент НУ "Львівська політехніка".

Про це повідомив т в. о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Загарія у Фейсбуці.

"Доповідаю громаді, що проведеними першочерговими оперативно-розшуковими заходами особи, які вчинили цей кривавий злочин, установлені. Дівчина уже затримана. На даний час проводимо заходи щодо затримання всіх інших учасників події. Щодо потерпілих: один студент Львівської політехніки, на жаль, помер на місці, інші троє, у задовільному стані перебувають у лікарнях", – зазначив Дмитро Загарія.

Нагадаємо, сьогодні вночі на проспекті Свободи виникли дві бійки, у результаті яких одна людина загинула, а троє львів'ян госпіталізували із ножовими пораненнями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.