Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Четвер, 19 листопада 2015, 17:37

Пісний стане Парасюку поперек горла

Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження на нардепа Володимира Парасюка через сутичку з представником СБУ Василем Пісним.

Про це повідомила речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Заступник начальника головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України Василь Пісний звернувся зі заявою до Генеральної прокуратури України щодо завдання йому тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків. Відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України", – зазначила Олена Гітлянська.

Також, за її словами, управління внутрішньої безпеки СБУ планує перевірити звинувачення у корупції Василя Пісного, які озвучив Володимир Парасюк у Верховній Раді.

Нагадаємо, сьогодні в ході засідання комітету з питань запобігання і протидії корупції у Верховній Раді Володимир Парасюк, який є членом цього комітету, вдарив заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.