Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Пакет поданих на конкурс документів

П'ятниця, 20 листопада 2015, 12:07

Львівська інвестиційна компанія побудує дитсадок на Малоголосківській

Пакет поданих на конкурс документів

Сьогодні відбулось чергове засідання конкурсної комісії з питань інвестицій Львівської міської ради, на якому розглядалось можливість будівництва за кошти інвестора дитячого садка та багатоквартирних житлових будинків на вул. Малоголосківській.

Комісія визначила переможця інвестиційного конкурсу – ТзОВ “Львівська Інвестиційна Компанія”. За це рішення проголосувало шість членів комісії, один проти, троє утримались. Наступний етап погодження інвестиційної угоди відбудеться на виконавчому комітеті.
 
За словами Начальника юридичного управління Львівської міськради Гелени Пайонкевич, однією з вимог інвестиційного конкурсу є оголошення джерел надходжень коштів компанії, яка готова інвестувати проект. На її думку, в конкурсній документації цього не відображено. Однак депутати-члени комісії заперечили це твердження.
 
Як повідомив представник інвестора Тарас Дідик, компанія готова приступити до фінансування та будівництва дитячого садка одразу після затвердження інвестиційної угоди.
 
Зазначимо, що інвестор фінансує усі витрати, пов’язані з проектуванням, будівництвом, введенням об’єкту інвестування в експлуатацію та його благоустроєм. Як повідомили Варіантам представники "Львівської інвестиційної компанії" десять квартир майбутнього житлового комплексу передадуть учасникам АТО.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.