Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівська залізниця

Понеділок, 23 листопада 2015, 17:38

На Львівщині зупинили п'ять поїздів через крадіжку

Львівська залізниця

Через крадіжку кабелю на Львівській залізниці довелося затримати п'ять пасажирських поїздів.

Про це повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Відтак, вночі 23 листопада невідомі викрали 45 метрів залізничного кабелю у пункті Черкаси поблизу Львова, що спричинило збій в роботі оперативно-технічного зв’язку і каналів передачі даних на залізниці.

Яу зазначили у залізниці, через відсутність зв’язку відбулась затримка п’яти пасажирських поїздів: №81 Київ-Ужгород – 6 хв., №49 Київ-Трускавець – 16хв., №141 Київ-Львів – 13хв., №135 Одеса-Чернівці – 17хв., №13 Київ-Ужгород на 9хв.

За словами начальника служби сигналізації та зв’язку Львівської залізниці Олександра Грозова, зараз зв’язківці відновили роботу на перегоні тимчасовими засобами, про факт крадіжки повідомили правоохоронним органам та продовжують роботи для остаточного відновлення роботи усіх систем.

«Такі дії зловмисників є цілком реальною небезпекою для великої кількості і пасажирів залізниці, і всього регіону, адже залізницею перевозять різні види вантажів, у тому числі і небезпечні вантажі, і будь-яке втручання у системи може призвести до біди. Вартість вкраденого неспівмірна з вартістю людських життів», — зазначила Олександра Грозова.

Нагадаємо, до новорічних та різдвяних свят Укрзалізниця призначила три додаткові поїзди на Львів та збільшила періодичність курсування цілорічних поїздів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.