Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Вівторок, 24 листопада 2015, 13:49

Голів РДА Львівщини обиратимуть на відкритому конкурсі

Стартує конкурс на посаду голів Мостиської, Сокальської, Самбірської та Бродівської РДА.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами голови Львівської ОДА Олега Синютки, кандидатури на нових голів районних державних адміністрацій Львівщини відбере конкурсна комісія, яка буде утворена з авторитетних людей із різних галузей.

"Сьогодні я підписав розпорядження про попередній відбір кандидатів на посади голів районних держадміністрацій. Ми хочемо залучити до відбору конкурсну комісію, зокрема представників Європейської Бізнес-Асоціації, ІТ-кластеру. Цього тижня буде оголошено відбір на посади спочатку чотирьох голів районних адміністрацій – Мостиської, Сокальської, Самбірської та Бродівської, де на сьогодні ми маємо, або будемо мати вакантні посади", – наголосив Олег Синютка.

Синютка також зазначив, що після офіційного оголошення конкурсу кожен, хто хоче зайняти посаду голови РДА, повинен буде заповнити відповідну форму, пройти попереднє тестування, після чого члени конкурсної комісії проведуть з ним співбесіду.

Відібрані конкурсною комісією кандидатури голова Львівської ОДА подасть на призначення президентові Петру Порошенку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.