Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

Четвер, 26 листопада 2015, 14:01

На Львівщині спіймали викрадача людей

поліція

У Самбірському районі судитимуть місцевого мешканця, який викрадав студентів та вимагав викуп.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Під час проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні про вимагання, відкритому проти 21-річного мешканця Самбірського району, правоохоронці встановили, що 9 вересня зловмисник разом зі спільниками викрав трьох студентів одного з місцевих навчальних закладів.

У поліції зазначають, що зловмисники захопили трьох студентів та тримали у орендованій квартирі. За звільнення вони вимагали у 2300 гривень та погрожували відрізати одному з них руку, якщо не отримають гроші. Налякані студенти зателефонували своїм знайомим, ті зібрали необхідну суму та передали її зловмиснику. Після цього студентів звільнили.

Як встановили правоохоронці, самбірчанин причетний до дванадцяти фактів вимагання. Його жертвами були в основному студенти з різних сіл.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Згідно рішення суду, зловмисник перебуває під вартою – за скоєне йому загрожує п’ять років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.