Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Індустріальний парк

П'ятниця, 27 листопада 2015, 17:30

Індустріальний парк на Львівщині планують завершити у 2017 році

Індустріальний парк

Роботи по підготовці індустріального парку у Новому Роздолі до передачі інвесторам планують завершити у 2017 році.

Про це повідомив директор агенції економічного розвитку PPV Knowledge Networks Володимир Воробей вчора, 26 листопада, під час прес-туру до Нового Роздолу.

Засновники сподіваються закінчити будівництво парку в 2017 році для прийому компаній, які планують розташувати на відведеній території власні підприємства.

Наразі до парку підведено інженерну інфраструктуру: газ, електроенергію, технічну та господарську воду.

Також готовий бізнес-план парку та детальний план території, розробляється проект доріг, проектно-кошторисна документація інженерних мереж та завершується рекультивація земель.

Загальний бюджет проекту становить 4,3 млн євро, робота над ним розпочалась у грудні 2013 року.

Спеціалізацією індустріального парку стануть екоощадні матеріали, продукти та технології: виробництво товарів для зменшення споживання природних ресурсів, виробництво дружніх до довкілля матеріалів, виробництво матеріалів та продукції з сировини природного походження, переробка вторинної сировини та виробництва продукції з неї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.