Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

шурма ігор

Субота, 28 листопада 2015, 17:21

Нардеп Шурма заявляє про провокацію з боку нардепа Гузя

шурма ігор

Народний депутат Ігор Шурма вважає провокацією відео, виставлене у соцмережах нардепом Ігорем Гузем, яке нібито засвідчує, що Шурма "не встав зі свого робочого місця під час звернення до світової спільноти щодо визнання Голодомору як геноциду українського народу".

"Інформація про моє ігнорування вшанування пам'яті жертв Голодомору є бридко провокативна. Хай Господь буде суддею Гузю. Я перед Богом чистий", - заявив Ігор Шурма в коментарі Варіантам.

Шурма розповів, що справді він занурився у роботу і пропустив початок зачитування заяви.

"Без сумніву, мені не робить честі відсутність концентрації на початку зачитування заяви, але розпалювати ворожнечу і ненавість на неправдивій інформації не робить честі нікому", - наголосив Шурма.

Ігор Шурма стверджує, що разом з іншими депутатами вшанував хвилиною мовчання пам'ять жертв Голодомору на пропозицію Андрія Парубія.

"Я докладу максимум зусиль в межах своїх можливостей, щоб аргументовано довести безглузність звинувачень Гузя. Підловити будь-кого на неуважності не означає озвучити правду. Напівправда набагато страшніша від брехні", - пообіцяв Шурма. 

Ігор Шурма висловив жаль, що про непорядність доводиться говорити в такий трагічний день. 

"Мені прикро, що все це відбувається сьогодні, але змовчати я не можу, бо це не відповідає ні моїм поглядам, ні переконанням", - додав він. 

Нагадаємо, сьогодні в Україні на державному рівні вшановують жертв Голодомору 1932-1933 рр.  

27 листопада Верховна Рада звернулась до світової спільноти щодо визнання Голодомору як геноциду українського народу. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.