Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Динік

П'ятниця, 4 грудня 2015, 13:26

Динік від Самопомочі має дві квартири, землю та будинок

Оксана Динік

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Оксана Динік задекларувала дві квартири, житловий будинок та земельну ділянку.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій політичною партією «Об’єднання «Самопоміч».

Відтак, із нерухомості у Оксани Динік – земельна ділянка площею 3 га, житловий будинок на 60 кв. м, дві квартира площею 58 кв. м та 54 (1/2 частка) кв. м. Члени її сім’ї задекларували квартиру площею 64 кв. м.

У минулому році Оксана Динік, генеральний директор ТзОВ «Львівська ізоляторна компанія», задекларувала 123 180 грн загального доходу: з нього заробітна плата становила 121 180 грн, матеріальна допомога – 2 000 грн.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 168 000 грн.

Власного авто новообрана депутатка не має, натомість члени її сім’ї їздять на Chevrolet Cruze 2013 року випуску.

У банку Динік тримає 40 000 грн, а розмір її внесків до статутного фонду підприємства становить 150 000 грн.

Фінансових зобов’язань ні Динік, ні члени її сім’ї, не мають.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Динік (офіційно – безпартійна) була кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий. А під першим номером до Львівської обласної ради пройшла директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Динік є секретарем комісіюїекології та природокористування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.