Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ольга Посипанко

П'ятниця, 4 грудня 2015, 16:23

Самопомічниця Посипанко задекларувала будинок і землю

Ольга Посипанко

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Ольга Посипанко задекларувала будинок і землю, проте не має без авто.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій політичною партією «Об’єднання «Самопоміч».

Відтак, із нерухомості у Посипанко – земельна ділянка площею 600 м², житловий будинок на 180 м². Члени її сім’ї власного житла не мають.

У минулому році Ольга Посипанко, начальник відділу економіки, планування, ціноутворення та житлової політики департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, задекларувала 75 677,01 грн загального доходу: з нього заробітна плата становила 65 074,55 грн, дохід від викладацької роботи у Львівському регіональному інституті державного управління НАДУ при Президентові України – 582,72 грн, матеріальна допомога –10 019,74 грн.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 63 852 грн.

Також новообрана депутатка, як і її сім’я, не має власного авто та рахунків у банках.

Із фінансових зобов’язань Посипанко – утримання майна на 7 420 грн.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Ольга Посипанко (офіційно – безпартійна) була кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.