Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юлія Хомчин

П'ятниця, 4 грудня 2015, 18:43

Дзиґівчанка Хомчин задекларувала лише заробітну плату

Юлія Хомчин

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Юлія Хомчин задекларувала лише заробітну плату – менше 20 тис грн.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій політичною партією «Об’єднання «Самопоміч».

У минулому році Юлія Хомчин, координатор рекламної діяльності ТзОВ «Мистецьке об’єднання «Дзиґа», задекларувала 19 245 грн загального доходу, який складала заробітна плата.

Члени її сім’ї у 2014 році заробили 15 630 грн.

Новообрана депутатка, як і її сім’я, не має власного авто та нерухомого майна. Також Юлія Хомчин та члени її сім’ї не мають рахунків у банках і фінансових зобов’язань.

Зазначимо, Юлія Хомчин з 2008 року – директор ГО «Інститут актуального мистецтва», а з 2014 року – помічник на громадських засадах народного депутата України Ірини Подоляк.

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Хомчин (офіційно – безпартійна) була кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий. А під першим номером до Львівської обласної ради пройшла директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Хомчин обрали секретарем комісії молодіжної політики, культури та фізичної культури, яку очолив Віталій Свіщов з Блоку Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.