Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Кльофа

galka.if.ua

Вівторок, 8 грудня 2015, 11:20

Самопомічний депутат Кльофа їздить на Mazda 6 та живе у службовій квартирі

Тарас Кльофа

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Тарас Кльофа задекларував авто Mazda 6 та службову квартиру.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на офіційному сайті партії «Об’єднання «Самопоміч».

Відтак, новообраний депутат має службову квартиру та гараж площею 27,3 кв. м, а їздить на авто Mazda 6  2008 року випуску.

У минулому році Тарас Кльофа, старший ординатор урологічного відділення клініки урології та гінекології Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, задекларував 97 503 грн заробітної плати та 6 916 грн матеріальної допомоги.

Члени його сім’ї у 2014 році нічого не заробили.

Рахунків у банках і фінансових зобов’язань у нього немає.

Зазначимо, як повідомляє «Об’єднання «Самопоміч», Тарас Кльофа у 2004 році перебував впродовж 8 місяців в Іраку у складі моротворчого контингенту та учасник АТО в 2014 році (дві ротації).

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Тарас Кльофа (офіційно – безпартійний) був кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий. А під першим номером до Львівської обласної ради пройшла директор з інформаційних проектів ПрАТ «ТРК Люкс» Парасковія Дворянин.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.