Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тетяна Іванів

Вівторок, 8 грудня 2015, 14:49

Директорка Іванів живе у орендованій квартирі та їздить маршрутками

Тетяна Іванів

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Тетяна Іванів обходилася без авто та задекларувала квартиру, яку орендує за 2,4 тис грн.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій політичною партією «Об’єднання «Самопоміч».

Відтак, новообрана депутатка має квартиру площею 15,95 кв. м, орендна плата якої становить 2 400 грн. Власного авто, рахунків у банках та фінансових зобов’язань Іванів не має.

У минулому році Тетяна Іванів, директор Львівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 82, задекларувала 60 012 грн загального доходу, з якого заробітна плата складала 51 000 грн, а 9 012 грн вона отримала від виплати аліментів.

Зазначимо, Тетяна Іванів – голова громадської організації «Центр персонального розвитку вчителя».

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Іванів (офіційно – безпартійна) була кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Іванів очилила комісію гуманітарної політики.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.