Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Олег Лужний

Середа, 9 грудня 2015, 14:07

Олег Лужний запрошує друзів на матч до Львова

Олег Лужний

Відомий футболіст весною планує провести в рідному місті матч за участю колег з українських та закордонних клубів.

22 травня на «Арені Львів» відбудеться  матч між зірками українського та європейського футболу. Про свої плани Олег Лужний заявив сьогодні на прес-конференції.  Співорганізаторами матчу є ГО «Міжнародне спортивне товариство Короля Данила». Гра за участю футболістів такого рівня у Львові відбудеться вперше.

Організатори наразі тримають в таємниці прізвища учасників матчу, і планують оголосити їх на прес-конференції в лютому. Наразі в списку запрошених близько тридцяти прізвищ.  Одна команда складатиметься з гравців іноземних клубів, її суперниками будуть вітчизняні футболісти. 

За словами Голови правління «Міжнародного спортивного товариства Короля Данила» Ростислава Штиня, дату матчу визначено заради зручності: «Це буде тиждень по завершенню футбольного Чемпіонату України і напередодні фіналу Ліги чемпіонів. До того ж у Львові в травні досить сприятливі погодні умови для такого заходу.»

Довідка : громадська організація «Міжнародне спортивне товариство Короля Данила» заснована цього року з метою популяризації спорту шляхом налагодження співпраці між талановитою молоддю та успішними спортсменами, музикантами, громадськими діячами. Товариство вестиме свою діяльність не лише в Україні, а й за кордоном, де є українська діаспора. Матч-бенефіс Олега Лужного стане першим заходом організації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.