Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Середа, 9 грудня 2015, 16:14

Вперше у Львові пройде «Фінал Чотирьох» Кубка України з волейболу

ВК «Барком-Кажани»

З 26 по 27 грудня Львів прийматиме «Фінал Чотирьох» Кубка України з волейболу.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Головний кубок, окрім волейболістів львівських «Кажанів», між собою розіграють харківський «Локомотив», чернігівський «Буревісник ШВСМ» та дніпропетровський «Дніпро». У першому півфіналі зіграють «Локомотив» та «Буревісник ШВСМ», у другому – «Кажани» та «Дніпро».

Як зазначив президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран, проведення «Фіналу Чотирьох» Кубка України для Львова це подія, адже фінал цього турніру у Львові відбудеться вперше, а також у цьому відбудеться святкування 90-річчя волейболу від першого проведеного матчу. 

«Півфінали та фінал турніру відбудуться 26 та 27 грудня відповідно, тому запрошую усіх шанувальників волейболу до палацу спорту «Галичина», де і відбудуться змагання. Ми взяли на себе відповідальність провести «Фінал Чотирьох», несемо певні фінансові витрати, але переконані, що це того вартує, оскільки у Львові буде волейбольне свято.

Ми пообіцяли, що турнір проведемо на належному рівні. Мова йде про онлайн-трансляцію усіх матчів, а фінал – на телеканалі «Спорт 1», а також грошові винагороди кращим гравцям. У нас гарний зал, по-суті, другий в Україні. На «Фіналі Чотирьох» хочемо створити фан-клуб нашої команди», – розповів Олег Баран.

За словами головного тренера ВК «Барком-Кажани» Яна Суха, завдання на турнірі максимальне, щоб дійти до фіналу необхідно обіграти «Дніпро», а у фіналі, скоріш за все, гратиме «Локомотив». Наразі львівські волейболісти активно працюють над прийомом подачі – слабким місцем у останніх матчах з «Локомотивом».

«Готуємося і на «Дніпро», і на «Локомотив». Також не варто забувати, що попереду у нас ще будуть матчі чемпіонату України проти сумського «Хімпрома-СумДУ». У півфіналі Кубка з «Дніпром» буде непросто. Ми уже зустрічалися з «Дніпром» у цьому сезоні, тому відчули силу цієї команди. Незважаючи на це, зробимо від себе усе можливе, щоб здобути максимальний результат», – заявив капітан ВК «Барком-Кажани» Віталій Осадца.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.