Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Христина Паньків

Четвер, 10 грудня 2015, 18:32

Викладач Львівської політехніки Паньків живе на 50 тисяч

Христина Паньків

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Христина Паньків задекларувала 50 тис грн та квартиру.

Про це йдеться у її декларації про доходи, опублікованій на сайті політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

У минулому році Христина Паньків, провідний спеціаліст Львівського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, задекларувала 50 334 грн загального доходу, з якого заробітна плата становила 45 104 грн, дохід від викладацької діяльності у НУ «Львівська політехніка» – 3 756 грн, матеріальна допомога – 1 474 грн.

Їз нерухомості у новообраної депутатки – квартира  площею 26,8 кв. м.

Власного авто, рахунків у банках та фінансових зобов’язань Христина Паньків не має.

Зазначимо, Христина Паньків працювала заступником начальника відділу молоді управління з питань сім`ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації, а з 2015 року – приватний підприємець.

У 2008-2009 роках була студентським мером Львова та радником міського голови з питань студентського самоврядування. Наразі очолює молодіжний напрям роботи в «Об’єднанні «Самопоміч».

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Христина Паньків (офіційно – безпартійна) була кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.