Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Назар Бичишин

youtube.com

Вівторок, 15 грудня 2015, 14:29

Самопомічний Бичишин має будинок та квартиру

Назар Бичишин

У 2014 році новообраний депутат Львівської міськради від «Об’єднання «Самопоміч» Назар Бичишин задекларував будинок, квартиру та іномарку.

Про це йдеться у його декларації про доходи, опублікованій на сайті політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Відтак, Назар Бичишин, директор дочірнього підприємства «ХРТ Текстиль», із нерухомості має житловий будинок площею 61,4 кв. м та квартиру на 52 кв. м (50% власності). Члени його сім’ї задекларували квартиру на 49,7 кв. м.

У минулому році новообраний депутат задекларував 108 541 грн загального доходу, 103 841 грн з якого становила заробітна плата, а 4 700 грн – дохід від передачі в оренду майна.

Їздить Бичишин на Chevrolet Nubira 2004 року випуску, а його сім’я обходиться без власного авто.

Рахунків у банка та фінансових зобов’язань у Бичишина та членів його сім’ї немає.

Зазначимо Назар Бичишин останні 10 років працював на керівних посадах данських компаній в Україні, зокрема консалтингова компанія «J&L Consulting», ДП Амбієнте Ферніче Україна (100% іноземна інвестиція), ДП ХРТ Текстиль (100% іноземна інвестиція).

Згідно з виборчим списком політичної партії «Об’єднання «Самопоміч», Назар Бичишин (офіційно – безпартійний) був кандидатом у депутати до Львівської міської ради, список очолив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 1 грудня на сесії Львівської міськради депутати створили 10 постійних депутатських комісій. Бичишин очолив комісію фінансів та планування бюджету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.