Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Аквапарк

lviv.ridne.net

Середа, 16 грудня 2015, 15:29

З львівського аквапарку евакуювали понад 100 людей – вибухівки не виявили

Аквапарк

На території та у приміщенні аквапарку "Пляж" провоохоронці вибухівки не виявили.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Близько 14.00 год вибухотехніки та кінологи завершили обстеження спортивно-розважального комплексу на вулиці княгині Ольги у Львові – вибухонебезпечних та інших підозрілих предметів поліцейські не виявили.

Зазначимо, на місці події працювали слідчо-оперативна група, вибухотехніки, кінолог з собакою та працівники інших служб. З приміщень комплексу евакуювали 97 відвідувачів та 40 працівників.

Наразі правоохоронці встановлюють особу аноніма, який повідомив про замінування та вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, як розповіла сьогодні у коментарі Варіантам речниця головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, на гарячу лінію СБУ Львівщини зателефонував анонім, який повідомив, що невідомі намагатимуться замінувати приміщення львівського аквапарку.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.