Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Четвер, 17 грудня 2015, 14:16

До виконкому Львівської міськради входитимуть Садовий та його заступники

Львівська міськрада

Депутати Львівської міськради затвердили склад виконавчого комітету.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 грудня, на сесії Львівської міськради, депутати затвердили склад виконавчого комітету міськради. Це рішення підтримали 43 львівіських обранців із 64.

Зокрема, виконавчий комітет складатиметься із шести осіб: міський голова Львова Андрій Садовий, його заступники Віктор Пушкарьов, Андрій Москаленко, Ростислав Дацків, секретар міськради Анатолій Забарило та керуюча справами ради Марта Литвинюк.

Зазначимо, керівник фракції "Народний контроль" Валерій Веремчук запропонував збільшити кількісний склад виконавчого комітету до дев’яти осіб, проте Андрій Садовий наголосив, що у цьому випадку до складу виконкому повинні увійти представники громадськості, кандидатури яких потрібно ще погодити.

Під часобговорення цього питання, фракція Укроп запропонувала ввести у виконком представника від громадських активістів, члена "Самооборони Львівщини", якого підтримали "Варта700", "Варта1", ГО "Економічний бойкот них рух", ГО "Пріорітет права" – Юрія Мартинюка.

Нагадаємо, сьогодні депутати обрали трьох заступників Садового.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.