Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

mvs.gov.ua

Четвер, 17 грудня 2015, 16:57

У одній із аптек Львівщини незаконно продавали сильнодіючі ліки

У Яворові правоохоронці виявили факти незаконного продажу сильнодіючих лікарських препаратів.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, під час санкціонованого обшуку у одній з аптек у Яворові, правоохоронці виявили та вилучили 1297 таблеток сильнодіючого медичного препарату та 69 флаконів сильнодіючих крапель, які приватний підприємець, в порушення правил обліку, зберігала у приміщенні аптеки та здійснювала їх незаконний відпуск без рецептів.

Зазначимо, обіг цих ліків на території України обмежено, крім того, вони відносяться до препаратів предметно – кількісно обліку, а поліцейські задокументували два факти продажу цих ліків з порушенням правил відпуску.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1,2 ст.321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) КК України.

Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.