Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобицька міськрада

taras-kuchma.org.ua

Середа, 23 грудня 2015, 16:08

Мер Дрогобича звинуватив львівського підрядника у привласненні коштів

Дрогобицька міськрада

Міський голова Дрогобича Тарас Кучма звинуватив ТзОВ «Львівський будівельний холдинг» у присвоєнні коштів, виділених на будівництво школи.

Про це повідомляє Трускавецький вісник.

Відтак, на добудову ЗОШ № 5 у Дрогобичі місто виділило ТзОВ «Львівський будівельний холдинг» 5 млн грн, проте з них підрядник освоїв лише 1 млн 596 тис грн. Наразі будроботи припинені через брак коштів.

«Компанія, що взялася завершити добудову ЗОШ № 5, прийшла відкатати гроші, тобто виконати робіт на 2 млн грн, а решта роздати по вертикалі. Тепер у цієї фірми нема вже грошей, відповідно не може розраховуватися із субпідрядниками, тому й загальмовані всі роботи. Інакшого пояснення того, чому ЗОШ № 5 до 31 грудня не буде здана в експлуатацію, у мене нема», – наголосив Тарас Кучма.

На ТзОВ «Львівський будівельний холдинг» найближчим часом подадуть до суду.

Нагадаємо, на виборах 25 жовтня мером Дрогобича став лікар-реаніматолог Догобицької першої міської лікарні та голова дрогобицької організації «Дрогобицький майдан» Тарас Кучма з Народного контролю.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.