Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

маршрутки

Четвер, 24 грудня 2015, 13:11

Замість директора львівського АТП звільнять водія

маршрутки

Андрій Садовий пропонує ЛК АТП-1 розірвати угоду з водієм через випадок з травмуваням жінки на вул. Тракт Глинянський.

 Проце повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, на сесії Львівської міськради міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що ЛК АТП-1 має розірвати угоду про оренду автобуса, що курсує на маршруті №29, через ситуацію з травмуванням жінки 17 грудня на вул.Тракт Глинянський. 

"За моїм дорученням проводиться службове розслідування. Цей автобус не є у власності АТП-1,  він орендований. І, на моє переконання, було б логічно, щоб з цим орендарем була розірвана угода. Я думаю, таким шляхом АТП буде йти, інших варіантів я не бачу", – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Зазначимо, на зупинці громадського транспорту на вул. Тракт Глинянський при посадці в автобус № 29 між пасажирами сталася штовханина,  під час якої жінка впала та травмувалася. Тоді потерпілу було госпіталізовано з діагнозом закритий перелом гомілки.

Натомість депутати від ВО "Свобода" наголошують на звільненні директора ЛКП "АТП-1" Михайла Сидоровича.

"Ми вимагаємо негайного звільнення із займаної посади директора ЛКП "АТП-1" Михайла Сидоровича, публічного розслідування інциденту на вул. Тракт Глинянський щодо факту травматизму львів’янки на автобусному маршруті № 29 та притягнення до відповідальності тих осіб, з вини яких спричинено шкоду здоров’ю мешканки міста", – йдеться у повідомленні львівського осередку партії.

Зазначимо, Михайло Сидорович є депутатом Львівської облради від фракції "Самопоміч".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.