Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція

slovoidilo.ua

П'ятниця, 25 грудня 2015, 09:53

Заарештували ще одного підозрюваного у терактах в Парижі

поліція

У Бельгії заарештували дев‘ятого підозрюваного у причетності до паризьких терактів у листопаді.

Про це повідомляє Euronews.

Поліція затримала громадянина Бельгії на ім‘я Абдулла у центрі Брюсселя.

За даними бельгійських слідчих, підозрюваний кілька разів розмовляв по телефону з Асною Аїтбулахсен уже після нападів 13 листопада, яка намагалася знайти сховок для свого двоюрідного брата Абдельхаміда Абауда.

Останній, за даними французької поліції, був організатором терактів. Абдельхамід Абауд та Асна Аїтбулахсен були вбиті 19 листопада, коли сили спецпризначення штурмували квартиру в Сен-Дені, де вони тимчасово мешкали.

Загалом, звинувачення у причетності до терактів у Парижі висунули вісьмом особам у Бельгії та двом у Франції. Утім, багато підозрюваних досі перебувають у розшуку. Серед них – Салах Абдеслам, чий брат Брахім висадив себе у повітря у столиці Франції.

Нагадаємо, 13 листопада у столиці Франції Парижі сталося практично одночасно шість терактів, внаслідок яких загинули понад 150 осіб, а близько 200 отримали поранення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.