Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Майорівка

skyscrapercity.com

П'ятниця, 25 грудня 2015, 17:38

У Львові Майорівці додали чотири гектари землі

Майорівка

Львівські депутати затвердили орієнтовну площу зеленої зони «Майорівка» у 34 га.

Вчора, 24 грудня, на сесії Львівської міськради депутати проголосували за внесення змін до ухвали міської ради від 21.05.2009 № 2664 «Про затвердження меж зеленої зони «Майорівка» у м. Львові».

Це рішення підтримав 51 львівський обранець.

Відтак, територію «Майорівки» віддали ЛКП «Зелений Львів», зокрема, надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зеленої зони «Майорівка» для збереження і використання зеленої зони.

Також визнали «Медову Печеру» геологічною пам’яткою природи місцевого значення, заміть геологічної пам’ятки природи, як це було раніше.

Окрім цього було збільшено площу зеленої зони «Майорівки»: орієнтовно 34,1308 га, у тому числі 1,2 га займає «Медова Печера», замість 30,6142 га, як було затверджено в ухвалі міськради від 2009 року.

Нагадаємо, нещодавно Олег Синютка виділив концерну «Сімекс» землю для будівництва готельного комплексу на вулиці Пасічній у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.