Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 28 грудня 2015, 15:33

Львівські волейболісти вибороли друге місце у Фіналі Чотирьох Кубку України

ВК «Барком-Кажани»

Львівська волейбольна команда «Барком-Кажани» стали срібними призерами «Фіналу Чотирьох» Кубку України з волейболу.

Пр це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Цими вихідними у Львові проходили фінальні матчі «Фіналу Чотирьох» Кубка України з волейболу. Львівська волейбольна команда, обігравши дніпропетровський «Дніпро» у півфіналі, не змогла на рівних боротися з харківським «Локомотивом» у фіналі Кубка України, відтак харків'яни втринадцяте в історії і вдесяте поспіль стали володарем національного Кубка.

Змагання проходили у палаці спорту «Галичина».

«Під час півфінального матчу між «Кажанами» та «Дніпром» трибуни палацу спорту «Галичина»
були заповненим майже вщент, шанувальників волейболу зібралося більш, ніж достатньо. А щоб подивитися на історичний фінал і для «Кажанів», і для Львова в палац спорту «Галичина» набилося стільки вболівальників, що місць на всіх не вистачило. Що цікаво, до Львова приїхали навіть польські вболівальники», – зазначили у прес-службі ВК «Барком-Кажани».

Щодо самої гри, то «Кажани» не могли впоратися з подачею гравця «Локомотива» Юрія Томина. Загалом у цьому матчі проблеми на прийомі і стали головною причиною поразки львівської команди.

«Моментами непогано подавали Шиманський та Тевкун, але для того, щоб переламати хід поєдинку, цього виявилося замало. «Кажани» не змогли нав’язати супернику свою гру і подати бодай якісь натяки на те, що харків’янам у Львові буде непросто. Хлопці Яна Суха старалися, але від них очікували більшого. Досдвіченіші та майстерніші гравці «Локо» ще раз у сезоні довели, що саме вони зараз диктують моду
в українському волейболі. Львівська команда програла цілком заслужено, тренерський штаб побачив над чим потрібно працювати у майбутньому», – зазначили у прес-службі львівського волейбольного клубу.

Проте, згідно з повідомленням, «Кажани» своє завдання-мінімум у «Фіналі Чотирьох» виконали. Команда стала фіналістом Кубка України, а реванш за кубкову поразку «Кажани» намагатимуться взяти у «Локомотива» уже у матчах національного чемпіонату.

«Львівський клуб «Барком-Кажани» провів турнір на високому рівні, про що неодноразово
відзначали експерти, журналісти та вболівальники. Є всі підстави вірити у те, що у Львові наступного року знову відбудеться «Фінал Чотирьох» Кубка України», – наголосили у прес-службі «Кажанів».

Зазначимо, кращі гравці «Фіналу Чотирьох», а саме Віталій Бондар («Дніпро»), Юрій Семенюк («Барком-Кажани), а також Дмитро Терьоменко («Локомотив») з рук президента «Кажанів» Олега Барана отримали грошові винагороди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.