Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

відеонагляд біля Оперного театру

Понеділок, 28 грудня 2015, 16:37

На площі перед Оперним театром у Львові облаштували відеонагляд

відеонагляд біля Оперного театру

У центрі міста планують влаштувати 50 камер відеоспостереження.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як розповів директор ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, на площі перед Оперним театром облаштували систему відеонагляду.

 «На сьогодні ми можемо відслідковувати в онлайн режимі площу перед Оперним театром, зокрема, бачимо все, що відбувається навколо головної ялинки міста. На жаль, так сталося, що у центрі міста не було відновлено системи відеонагляду, яка охоплює частину площі біля Оперного театру. Зараз зображення з кількох камер ми вже бачимо», – зазначив Юрій Діль.

Загалом, найближчим часом у центрі міста влаштують 50 камер відеоспостереження, які будуть об’єднані в одну мережу.

«В нас є підписаний меморандум між міською радою, СБУ та поліцією, що ми всі камери об’єднуємо в одну мережу для того, щоб кожна зі структур могла отримувати потрібну для себе інформацію. За оцінками закордонних експертів, в такому місті як Львів необхідно було б встановити 1,5 тис. камер відеоспостереження», – наголосив Юрій Діль.

Нагадаємо, наступного року в місті планують встановити 200 сучасних камер відеоспостереження, а до кінця цього року міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв 70 відеокамер.

Нагадаємо, у вересні Варіанти звернулися з запитом до Львівської мерії та міліції для отримання інформації про місце розташування та ефективність роботи камер зовнішнього відеоспостереження, що були встановлені у Львові в березні 2010 року.

У результаті камери, які обійшлися у майже 3 млн грн державних коштів, не задіюються у розслідуваннях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.