Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

поліція Бельгії

dw.com

Вівторок, 29 грудня 2015, 15:07

У Бельгії заарештували підозрюваних у підготовці терактів

поліція Бельгії

Арешти пройшли 27 та 28 грудня в кількох бельгійських містах.

Про це повідомляє Euronews.

Цими днями поліція Бельгії заарештувала двох осіб, яких підозрюють у плануванні терактів у Брюсселі у переддень Нового року.

Арешти пройшли 27 та 28 грудня в кількох бельгійських містах. Федеральна прокуратура повідомила, що під час обшуків будинків у Брюсселі та прилеглих до столиці районах, було затримано та  допитано шість осіб, проте чотирьох з них було відпущено.

Нагадаємо, 24 грудня в Брюсселі затримали і заарештували дев'ятого підозрюваного в рамках розслідування терактів в Парижі. 

Зазначимо, 13 листопада, у столиці Франції Парижі сталося практично одночасно шість терактів, внаслідок яких загинули понад 150 осіб.

Через загрозу терактів Брюссель майже тиждень перебував умовах найвищого, четвертого рівня терористичної загрози: у місті були закриті метро, усі навчальні заклади, великі торговельні та розважальні центри, музеї.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.