Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

учасники АТО

Вівторок, 29 грудня 2015, 16:17

Учасники АТО з Львівщини отримали майже шість тисяч земельних ділянок

учасники АТО

Цього року учасникам АТО та їхнім сім'ям виділили 5 923 земельлних ділянок та 24 квартири.

Як йдеться у підсутковому звіті за 2015 рік голови Львівської ОДА Олега Синютка, оприлюдненому сьогодні, 29 грудня, на сайті Львівської ОДА, цього року на Львівшині виділено 5 923 земельні ділянки для учасників АТО, з них 2172 – для будівництва житла та господарських споруд.

Наразі створено графічний альбом-атлас, де нанесено землі, зарезервовані для учасників АТО. Альбоми-атласи розміщені на сайті Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

Також цього року для сімей загиблих учасників АТО було куплено 24 квартири, ще 43 квартири знаходяться у стадії оформлення.

На базі Львівського обласного госпіталю інвалідів війни та репресованих ім. Ю.Липи для демобілізованих із зони АТО створено «Єдине вікно», основним завданням якого є задоволення потреб соціального та медичного характеру, а за рахунок обласного та місцевого бюджетів було оздоровлено понад 1500 дітей шкільного віку з родин учасників АТО.

Нагадаємо, вчора Львівщина отримала 9,3 млн грн субвенції на будівництво житла для сімей загиблих учасників АТО та інвалідів війни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.