Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міська рада

Вівторок, 29 грудня 2015, 17:37

Львів переходить на електронний документообіг

Львівська міська рада

З 4 січня Львівська міська рада працюватиме за системою електронного документообігу.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 29 грудня, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про перехід міськради на електронний документообіг на базі електронної системи управління документами та записами з 4 січня 2016 року.

Наразі система працюватиме у тестовому режимі впродовж 2 місяців.

Як зазначила начальник відділу протоколу та діловодства управління внутрішньої політики міськради Галина Космина, це рішення передбачає перехід на нову систему електронного документообігу, розроблену в рамках проекту підтримки е-врядування в Україні. Проект є грантовим, фінансується урядом Швеції і реалізується спільно з Академією е-урядування Естонії.

Також цим проектом передбачено розробку до кінця року нової системи на новітніх інформаційних технологіях, яка називатиметься «Мій електронний кабінет». Кожному працівнику буде надано доступ через персональні логін і пароль.

«Ця нова система – це великий шанс для Львівської міської ради перейти на якісно нову форму внутрішньої роботи, забезпечити, насамперед, прозорість та оперативність у роботі з документами, а також контроль, тому що система дозволяє чітко бачити хто та в який час здійснював чи не здійснював певні операції з документом. Система також цікава тим, що в ній є деякі організаційні модулі, які дозволяють, скажімо, організовувати події, бронювати зали чи замовляти технічний супровід. Також є модуль організації нарад, модуль проектної роботи працівників міської ради тощо. Звичайно ж, нам потрібен тестовий режим для переходу з однієї системи на іншу, тому ми беремо 2 місяці з 4 січня на те, аби максимально навчити працівників і виправити ті недоліки, які будуть виникати», – наголосила Галина Космина.

Впродовж тестового періоду паралельно використовуватимуть і паперові документи та деякі бази даних зі старої системи Lotus.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.