Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ДАБІ

Середа, 30 грудня 2015, 16:46

ДАБІ отримала приміщення у Львові

ДАБІ

Інспекції архбудконтролю нададуть в оренду приміщення на вул. Угорській.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на сесії львівської міськради депутати затвердили надання Інспекції держархбудконтролю в оренду нежитлових приміщень, площею 933,5 кв м, на вул. Угорській, 7а.

За відповідне рішення проголосувало 55 депутатів.

«Ми підписали договір купівлі-продажу щодо цього приміщення, зареєстрували право власності, оформили всі необхідні документи та оплатили кошти власнику, а вчора на засіданні виконавчого комітету передали на баланс комунальному підприємству «Агенція ресурсів». Цією ж ухвалою ми пропонуємо передати це приміщення в оренду Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, терміном на 2 роки та 364 дні», – зазначила керівник юридичного управління міськради Гелена Пайонкевич.

Окрім цього, передбачено також надання адміністративно-господарському управлінню в оренду приміщень на вул. Хвильового, 14а для організації Центру надання адміністративних послуг Шевченківського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.