Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

шахтарі страйк

рбк

Неділя, 3 січня 2016, 20:32

Шахтарі "Степової" розпочали страйк

шахтарі страйк

Шахтарі копальні "Степова" ДП "Львіввуггілля" сьогодні розпочали страйк, вимагаючи погашення заборгованості по зарплаті. 

"Шахтарі Львівщини розпочали новий 2016 рік зі страйку! Як повідомив мені голова ППО НПГУ шахти «Степова» ДП «Львіввугілля» Віталій Оніжук , 2 січня на цій копальні гірники другої зміни розпочали стихійний страйк. Зараз, о 15.00, скликається рада голів осередків Незалежної профспілки гірників України на ДП «Львіввугілля» для того, щоб визначити, які заходи необхідно вжити для погашення заборгованості з заробітної плати", по відомив у соціальних мережаж голова Нежалежної профспілки гірняків Михайло Волинець.

Станом на сьогодні гірникам держпідприємства заборгували 78% заробітної плати за листопад та 100% - за грудень 2015 року.

Нагадаємо, у жовтні 2015 року прокуратура розпочала розслідування за фактом невиплати більше 31 млн грн заробітної плати працівникам ПАТ «Львівська вугільна компанія».

 

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.