Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Візняк

Fb Львівської організації Радикальної партії Олега Ляшка

Середа, 6 січня 2016, 10:14

Юрій Візняк визначатиме кращих бандерівців Львівщини

Юрій Візняк

Троє членів комісії Львівської обласної ради з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації увійшли в журі щорічної обласної премії імені Степана Бандери.

Про це стало відомо Варіантам під час засідання комісії Львівської обласної ради з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації.

Відтак в журі премії представлятимуть комісію її голова Юрій Візняк (фракція Радикальної партії Олега Ляшка), секретар Тетяна Бей (фракція партії "Громадянська позиція") та член комісії Оксана Сафінська (фракція об'єднання "Самопоміч").

На нагороди переможцям премії виділено шістдесят тисяч гривень в обласному бюджеті.

За словами Юрія Візняка в 2015 році цю нагороду не отримали представники Львівщини. На його думку такою премією варто нагородити кращих представників львівської громади чи учасників АТО.

Також комісія напрацювала проект рішення про заснування Обласної щорічної премії імені Михайла Грушевського, так як в 2016 році минає 150 років з дня народження історика. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.