Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Російський культурний центр у Львові

Субота, 9 січня 2016, 16:13

Львівська облрада повернула собі будинок у Львові, відомий як Російський культурний центр

Російський культурний центр у Львові

Профільна комісія Львівської облради доручила управлінню майном спільної власності виселити з Російського культурного центру на вул. Короленка у Львові  всі громадські організації, що там знаходяться, ажде вони не укладали юридичної угоди на оренду цього приміщення з облрадою. 

Про це йдеться у рішенні комісії від 22 грудня 2015 року. 

"Вирішили: 1.Враховуючи те, що приміщення будівлі за адресою: вул. Короленка, 1а, м.Львів, використовуються сторонніми організаціями, а не організацією, якій ці приміщення передані на баланс, доручити управлінню майном спільної власності підготувати проект рішення щодо скасування рішення виконавчого комітету Львівської обласної ради народних депутатів від 21.08.1990 № 293 «Про передачу приміщення кінотеатру ім. Короленка у м. Львові Товариству друзів російської і української культур ім. О.Пушкіна».

2.Доручити управлінню майном спільної власності здійснити заходи щодо вивільнення вищезазначених приміщень та повернення на баланс обласної ради. 

Голосували: "за" – 5; "утримались" – 1, рішення прийнято більшістю голосів", – записано у протоколі засідання комісії. 

Нагадаємо, приміщення колишнього кінотеатру на вул.Короленка у Львові в 1990 році було передано Львівською облрадою в оренду  Товариству друзів російської і української культур ім. О.Пушкіна.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.