Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

ЛОР

Вівторок, 12 січня 2016, 14:40

Парубія, Грицевича та Середу нагородили орденом та званнями

Львівська обласна рада

Сьогодні під час сесії Львівської облради четверо відомих львів'ян отримали нагороди від президента та уряду.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, за вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток орденом «За заслуги» ІІІ ступеня було нагороджено директора громадської організації «Інститут національної пам’яті» Володимира Парубія.

Також, згідно з указом президента Петра Порошенка, почесне звання «Заслужений лікар України» було присвоєно завідувачеві відділення Львівської 1-ї міської клінічної лікарні імені князя Лева Роману Грицевичу та головному лікареві комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний лікарсько-фізкультурний диспансер» Степану Середі.

Директор ДП «Львівський державний ювелірний завод» Володимир Кузовкін отримав Почесну грамоту Кабінету Міністрів України, а депутата обласної ради VII скликання Володимира Ткачика з нагоди 60-річчя від Дня народження керівництво Львівщини відзначило «Подякою обласної ради».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.