Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Личаківський цвинтар

Середа, 13 січня 2016, 13:30

Личаківський цвинтар підняв ціни для туристів

Личаківський цвинтар

Музей «Личаківський цвинтар» підняв вартість квитків до 25 гривень.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 січня, виконавчий комітет Львівської міськради затвердив зміни про надання туристичних послуг у музеї "Личаківський цвинтар".

Зокрема, збільшили ціни на послуги ЛКП "Музей "Личаківський цвинтар" та україномовну друковану продукцію, яку реалізує підприємство.

«Зміни про підняття цін стосуються виключно туристичних послуг. Збільшення вартості квитка для дорослого з 20 до 25 грн., дитячого і студентського з 10 до 15 грн. і для дітей молодших 12 років, але не менше шкільного віку, з 5 до 10 грн. Також пропонується підняти ціну на надання історичної інформації. Тобто, виключно екскурсійне обслуговування. Для груп до 10 осіб – з 80 до 100 грн і для групи більше 10 осіб – зі 120 до 150 грн. А також на послуги для екскурсії на електромобілі зі 150 до 200 грн. І остання позиція – зміни про буклет, це з 10 до 15 грн.», – наголосив директор ЛКП "Музей "Личаківський цвинтар" Михайло Нагай.

За його словами, музей перебуває на самофінансуванні і 50% загального доходу – це від туристичної діяльності.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.