Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани»

Понеділок, 18 січня 2016, 11:28

Львівські волейболісти перемогли харківську «Юракадемію»

ВК «Барком-Кажани»

ВК «Барком-Кажани» отримали перемогу над «Юракадемією» у рамках сьомого туру Чемпіонату України з волейболу.

Про це повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Відтак, львівські «Барком-Кажани» двічі перемогли  харківську «Юракадемію» і закріпилися на другій сходинці турнірної таблиці.

Матчі проходили у львівському спорткомплексі «Грація». У першому поєдинку підопічні польського наставника Яна Суха, виглядали сильнішими від своїх харківських суперників, і розгромили команду з рахунком 3:0 (25:20, 25:14, 25:20).

Другий ігровий день сьомого туру розпочався для «Кажанів» та само вдало.  Впевнені перемоги у двох перших партіях (25:18, 25:21) наблизили львівську команду, до ще однієї перемоги, проте третя партія закінчилася впевненою перемогою харків’ян (17:25).  Але вдруге в цьому матчі обіграти «Кажанів» харків'яни не зуміли, як підсумок (26:24) на користь львів’ян.

Як розповів головний тренер львівської команди Ян Сух, грою він задоволений, адже такі матчі, як з «Юракадемією» гартують команду, перед майбутнім плей-офф.

«У першому матчі ми виглядали дуже сильно. У другому старалися не збавляти обертів, але і наші суперники не хотіли здаватись. В третій партії у нас почали виникати проблеми, як з прийомами так і з подачами. Але ми працюватимемо над помилками», – зазначив Ян. Сух.

Нагадаємо, що після семи турів команда «Барком-Кажани» посідає другу сходинку у турнірній таблиці чоловічої Суперліги, маючи у своєму активі 32 бали. Першу сходинку з 42 пунктами посідає харківський «Локомотив», а «Юракадемія», не зважаючи на поразку від «Кажанів», залишилась на третій сходинці, у активі харківської команди 25 очок.

Додамо, що матчі восьмого тур Чемпіонату України з волейболу відбудуться 22 та 23 січня у Палаці спорту «Галичина».  Львівські «Барком-Кажани» прийматимуть ВК «Вінниця».

Вхід на матчі для усіх вболівальників – безкоштовний.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.