Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

stud-times.com.ua

Понеділок, 18 січня 2016, 12:32

У Львові через центр не курсуватимуть чотири трамваї

Львівелектротранс

Завтра тимчасово не курсуватимуть через площу Ринок трамваї №1, 2, 9 та 10.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку з освяченням води на пл.Ринок, завтра, 19 січня, з 13:45 год. до 15:30 год. трамваї №1, 2, 9 та 10 не курсуватимуть через центр.

Як поінформували в ЛКП «Львівелектротранс», на час проведення святкових заходів трамваї маршрутів № 1, 2, 9, 10 курсуватимуть за такими напрямками:

Маршрут №1: Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Підвальна – вул. І. Франка – вул. Вітовського – вул. Київська – Залізничний вокзал

Маршрут №2: вул. Пасічна – пл. Митна – вул. І. Франка – вул. Вітовського – вул. Нечуя-Левицького – вул. Котляревського – вул. Чупринки – вул. Коновальця та у зворотному напрямку.

Маршрут №9: Залізничний вокзал – вул. Київська – вул. Вітовського – вул. І.Франка – вул. Підвальна – вул. Городоцька – Залізничний вокзал.

Маршрут №10: Залізничний вокзал – вул. Городоцька – вул. Підвальна – пл. Митна – вул. Личаківська – вул. Пасічна та у зворотному напрямку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.