Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

спортивний майданчик

zorya.org.ua

Вівторок, 19 січня 2016, 14:42

На Львівщині встановлять 60 дитячих майданчиків

спортивний майданчик

Цього року в області заплановано встановити 60 спортивних майданчиків.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрій Майборода під час звіту про проведену роботу у 2015 році і перспективні плани на 2016 рік, у минулому році у селах Львівщини облаштували 20 дитячих ігрових майданчиків.

За його словами, на це були передбачені кошти в обласному бюджеті в сумі 500 тис грн.

"Також у межах реалізації обласної цільової програми "Спортивний майданчик" на 2011-2016 роки" у співфінансуванні з місцевими бюджетами вдалося встановити ще 3 сучасні спортивні майданчики з синтетичним покриттям у містах Яворові, Бродах та Рудках. Крім того, за кошти мікропроекту МОН України та місцевого бюджету облаштували спортивний майданчик в селі Київець, за рахунок сільського та районного бюджетів – у селі Держів Миколаївського району та завдяки спонсорам – у селі Солонка Пустомитівського району", – зазначив Юрій Майборода. 

Також в області встановили 11 дитячих ігрових майданчиків за рахунок державної субвенції.

Нагадаємо, що в обласному бюджеті на 2016 рік передбачено на облаштування сучасних спортивних майданчиків 16 млн грн. За ці кошти заплановано встановити 20 спортивних майданчиків зі синтетичним покриттям розміром 42х22м, а також 40 – з тренажерним обладнанням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.