Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Арена Львів

Четвер, 21 січня 2016, 13:45

«Шахтар» продовжить базуватися на «Арені Львів»

Арена Львів

ДП «Арена Львів» та ФК «Шахтар» підписали договір на новий сезон.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, 18 січня ДП«Арена Львів» і ТзОВ «Донбас Арена» підписали договір про організацію та проведення футбольних матчів і передматчевих тренувань за участю футбольного клубу «Шахтар» на стадіоні «Арена Львів».

«Умови співпраці з львівським стадіоном залишилися практично без змін. Єдине, підписуючи угоду, ми врахували побажання Міністерства молоді та спорту України. Ці корективи були виправдані. Тепер у кожної сторони є впевненість у майбутньому: і у «Шахтаря», і у «Арени Львів». Головним пунктом угоди залишається проведення нашою командою на цьому стадіоні єврокубкових матчів. При цьому «Шахтар» залишає за собою право на вибір арени для ігор внутрішнього чемпіонату», – зазначив генеральний директор «Донбас Арени» Вадим Гунько.

Новий договір розрахований до кінця сезону, при цьому ціна оренди чаші стадіону на один матч залишилась незмінною із 2015 року і становить 200 тис грн. Через ситуацію на Сході України ФК «Шахтар» проводить матчі чемпіонату України та єврокубків у Львові із липня 2014 року.

Директор стадіону «Арена Львів» Денис Ринський розповів, що впродовж року окрім проведення єврокубкових матчів за участю «гірників», на львівському стадіоні також планується проведення матчів Національної жіночої збірної України, у травні – товариського матчу, організованого Олегом Лужним, масштабних концертів, а також керівництво стадіону сподівається на право проведення навесні цього року одного із товариських матчів Національної збірної України на стадії підготовки до фіналу Євро-2016. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.