Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

пільгові перевезення

Понеділок, 25 січня 2016, 10:41

Інваліди Львівщини просять перевізників не відмовляти у пільговому проїзді

пільгові перевезення

Львівська обласна асоціація інвалідів разом із Самбірським автотранспортним підприємством просить облраду посприяти у ситуації із пільговим проїздом окремих категорій Львівщини. 

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, постійна комісія з питань охорони здоров’я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту облради звернулася до президента Львівської обласної організації роботодавців транспорту Ігор Думи та до голови Всеукраїнської асоціації перевізників Іван Велійка з проханням не відмовляти у пільговому перевезенні окремих категорій громадян у громадському транспорті загального користування допоки не вирішено питання щодо джерел фінансування.

«Прості люди –  пенсіонери, ветерани, учасники АТО не винні у тому, що під час бюджетного процесу десь загубилися їхні гроші. Я переконаний, що це питання буде вирішене, по-іншому не може бути. Але поки воно вирішується, не можна викидати людей з маршруток і автобусів», –  наголосив голова комісії Михайло Гичка.

Нагадаємо, що у державному бюджеті на 2016 рік не було виділено коштів на перевезення пільговиків. Втім, у бюджеті міста на 2016 рік передбачено 43 млн грн на компенсацію за пільговий проїзд. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.